Kan man få en billig rekond? Nja är svaret på den. Att hitta en billig rekond går alldeles utmärkt men det är frågan vad du får för de pengarna. Det kan hända att du klassas som dumsnål här. Det är bättre att använda dig av en erkänd bilfirma som exempelvis adbildelar.se för att vara säker på att du får en noggrant genomför rekond så att det är värt pengarna.  

Tanken med att genomföra en rekond på din bil är att få tillbaka nybilskänslan men även att behålla din bils andrahandsvärde. Väljer du rekond endast efter priset finns det risk att du får en ren bil men som inte ger dig något på ditt andrahandsvärde och inte en ordentlig djuprengöring.

Vad ingår i en rekond?

Vad som ingår i en rekond skiljer sig åt vart du vänder dig och vilket paket du väljer. Det finns ofta flera olika nivåer av rengöring som du kan välja mellan och även extra tillägg, exempelvis extra rengöring om du har husdjur i bilen.

Generellt så ingår i en rekond en djuprengöring av bilen både invändigt och utvändigt samt ofta även motorrumstvätt. Många har olika paket i olika steg där du kan välja en bas där du får en ordentlig invändig och utvändig tvätt och sedan kan du välja större paket som även innefattar vaxning och polering av lacken.